Karpervissen op de St.Lawrencerivier.

 

Dat moet je echt eens een keer gedaan hebben bij een organisatie genaamd American Carp Adventures in Massena,New York.

 

Wij gingen nu voor de derde keer naar Amerika om die verschrikkelijk sterke karper te belagen, 1 bonk spieren, lengtes die je in Nederland echt niet tegenkomt en een strijdlust waar je bang van wordt. Gewichten van 20,30 of 40 pond worden regelmatig gevangen.

 

Je wordt opgehaald op het vliegveld van Montreal door Jerry de visgids  en naar zijn complex gebracht in Massena met perfect uitgeruste kamers en een uitzicht waar je over kan dromen. We werden hartelijk ontvangen door Marcy en begeleid naar onze unit. Omdat we door onze vertraging vrij laat aankwamen heeft ze toch nog even een overheerlijke pizza voor ons gebakken. 

 

De volgende dag hebben we onze spullen uitgezocht en werden per boot naar onze visstek gebracht. De week van ons leven gehad,bijna twee honderd vissen en een gastvrijheid van Jerry en Marcy die alles overtreft. Werkelijk niets maar dan ook niets is hun teveel. Via dit schrijven willen wij hun dan ook hartelijk bedanken voor de perfecte week die wij gehad hebben.

 

Je hoeft je natuurlijk niet af te vragen of we volgend jaar ook weer van de partij zijn. 

 

Wil je meer informatie want dat is er natuurlijk, kijk dan eens op de site van www.AmericanCarp.com en gegarandeerd dat je de kriebels krijgt om op deze geweldige rivier  te gaan vissen.

 

Succes, Richard,Mario Heinz, Nico

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Copyright 2008 © American Carp Adventures. All rights reserved.